Support Forum

Please use this support forum to submit your questions. But before that please browse to the extension page for previously discussed issue and you may get your solution already. In order to post a new support question, you need to login first. If you don't have account, please register to JoomlaKave.

Support Forum open - (Sunday to Thursday at 9.00am to 7.00pm GMT, UTC +06.00) & Closed on Friday and Saturday)

Notice: Dear All Joomlakave customers, EID MOBARAK!. All Our JoomlaKave activies, support will be temporarily stopped for the 1st EID vacation 2018. Our office will be closed from 14th June 2018 to 22th June 2018. We will resume all our activities from 23th June 2018. In the mean time, If you need support, Please through your problem at forum. Our Support Engineer will try to reply in the vacation.

 

  1. John Doe
  2. Open Graph Protocol
  3. Saturday, July 04 2015, 08:35 AM
  4.  Subscribe via email
Hi

My OG images are not showing properly. What could be the reason? May anyone help me please ! :(
Rate this post:
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi,

All the images referenced by og:image should be at least 200px in both dimensions, with 1500×1500 preferred. (Maximum image size is 5MB.) Please check all the images with tag og:image in the given url and ensure that it meets the recommended specification.
og:image should be larger: Provided og:image is not big enough. Please use an image that’s at least 200×200 and preferably 1500×1500. (Maximum image size is 5MB.) Image … will be used instead.

Thanks,

Zobair K
Joomlakave Team
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Open Graph Protocol
  3. # Permalink
Petra Procházková Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi, I installed the component and plugin at http://www.gardenpardubice.cz but when I try to share any link with image on facebook images are not shown. Open graph only shows default image in the code: http://www.gardenpardubice.cz/zahradni-nabytek/ratanovy-nabytek-lehatko-azules

Plugin is enabled and Virtuemart is enabled too. why isn't it showing the image from the product,please?
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Open Graph Protocol
  3. # 1
Sadiq M. Alam Accepted Answer
0
Votes
Undo
Petra Procházková wrote:

Hi, I installed the component and plugin at http://www.gardenpardubice.cz but when I try to share any link with image on facebook images are not shown. Open graph only shows default image in the code: http://www.gardenpardubice.cz/zahradni-nabytek/ratanovy-nabytek-lehatko-azules

Plugin is enabled and Virtuemart is enabled too. why isn't it showing the image from the product,please?


Hi Petra,

Please ensure that your image sizes are big enough as mentioned in previous thread of this post.

Sometime Facebook can be slow depending on network speed and the image may not show during that time only. This is a temporal issue.

We recommend you check the Facebook Debugger took to check the OG tags. Here it is:
https://developers.facebook.com/tools/debug/

Once you put your URL there and the images doesnt show up, then I have a feeling that your images were not accepted by OG.

If you can't solve it, please send us a private message with login to your site and we will fix this for you. You may send private message via going here:
https://joomlakave.com/support

Thanks,
Sadiq M. Alam

Founder, JoomlaKave
References
  1. https://developers.facebook.com/tools/debug/
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Open Graph Protocol
  3. # 2
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Google+