Support Forum

Please use this support forum to submit your questions. But before that please browse to the extension page for previously discussed issue and you may get your solution already. In order to post a new support question, you need to login first. If you don't have account, please register to JoomlaKave.

Support Forum open - (Sunday to Thursday at 9.00am to 7.00pm GMT, UTC +06.00) & Closed on Friday and Saturday)

Notice: Dear All Joomlakave customers, EID MOBARAK!. All Our JoomlaKave activies, support will be temporarily stopped for the 1st EID vacation 2018. Our office will be closed from 14th June 2018 to 22th June 2018. We will resume all our activities from 23th June 2018. In the mean time, If you need support, Please through your problem at forum. Our Support Engineer will try to reply in the vacation.

 

  1. Elisabeth Jane Bertrand
  2. Next Previous Article With Thumbnails
  3. Thursday, November 03 2016, 07:56 AM
  4.  Subscribe via email
Hi there,
I am not getting any images to display. I am not sure what the problem is.
Check http://www.dolcevia.com/nl/italie-reizen/vakantiehuizen-in-italie/2348-villa-in-umbria-vakantiewoningen
Thanks,
Elisabeth
Rate this post:
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer
Ahsan Ahmed Shovon Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi Elisabeth,
If you are using com_content set Intro Image or Full article image.

If you are using com_k2 set item image.

And if you face any farther problem Please contact us at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Regards
Ahsan Shovon
From JoomlaKave Support Team
Comment
There are no comments made yet.


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Google+