Support Forum

Please use this support forum to submit your questions. But before that please browse to the extension page for previously discussed issue and you may get your solution already. In order to post a new support question, you need to login first. If you don't have account, please register to JoomlaKave.

Support Forum open - (Sunday to Thursday at 9.00am to 7.00pm GMT, UTC +06.00) & Closed on Friday and Saturday)

Notice: Dear All Joomlakave customers, EID MOBARAK!. All Our JoomlaKave activies, support will be temporarily stopped for the 1st EID vacation 2018. Our office will be closed from 14th June 2018 to 22th June 2018. We will resume all our activities from 23th June 2018. In the mean time, If you need support, Please through your problem at forum. Our Support Engineer will try to reply in the vacation.

 

  1. Danskant vzw
  2. All In One YouTube Channel Embedder
  3. Thursday, April 18 2019, 06:38 PM
  4.  Subscribe via email
Very often my All In One YouTube Channel Embedder keep showing "loading..." and nothing happens.
I know it' only $12.00 but at least I expeded it would be working all the time and not now and then...
Rate this post:
Comment
There are no comments made yet.
0
Votes
Undo
Hi,

Apologies for the delay.

Can you please send us a temporary admin access of your site ? Also send your YouTube channel URL.
We will check.

Thanks

Rion K
JoomlaKave Team
Comment
There are no comments made yet.
Sohrab Mirzaabedini Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi,

I bought this module one month ago and I have the same problem.
it doesn't work.
I have this error message:

Uncaught TypeError: Cannot read property '0' of undefined
at showInfo (youmax.js:202)
at Object.success (youmax.js:165)
at n (jquery-1.7.min.js:2)
at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery-1.7.min.js:2)
at w (jquery-1.7.min.js:4)
at HTMLScriptElement.d.onload.d.onreadystatechange (jquery-1.7.min.js:4)


what should I do?
Comment
There are no comments made yet.
Emdadul Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi Sohrab Mirzaabedini,
Would you please send us a temporary admin access to our official email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ? So that we can check and solve the problem as soon as possible.
Regards,
Emdadul from Joomlakave support team
Comment
There are no comments made yet.
Sohrab Mirzaabedini Accepted Answer
0
Votes
Undo
Thanks for your support. The module is working now.
Comment
There are no comments made yet.
Sohrab Mirzaabedini Accepted Answer
0
Votes
Undo
:)
Comment
There are no comments made yet.
Sohrab Mirzaabedini Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi,

I have the same problem again,
Would you please login again and see what is the problem?
Would you also explain it to me here so I can prevent it from happening?
No video is being loaded and it keeps having the loading... text on.

Thanks,
Comment
There are no comments made yet.
Sohrab Mirzaabedini Accepted Answer
0
Votes
Undo
Also one other thing, why this module is causing all styling in my website goes wrong. it changes everything. what should I do about that? :(
Comment
There are no comments made yet.
Sohrab Mirzaabedini Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hi,

No need for your help. I cut out your access. I changed to another component.
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Google+